Management

Het managementteam van Stap voor Stap bestaat uit:

Berry Bakker

Hans Veerbeek
Plaatsvervangend directeur
en Coördinator

Tanja van Veenendaal
Coördinator

Stap voor Stap

Met goed basisonderwijs wordt een stevig fundament gelegd, waarop kinderen vervolgens verder kunnen bouwen aan hun ontwikkeling en groei naar volwassenheid.

Hiervoor willen we kinderen de benodigde vaardigheden leren voor de 21ste eeuw. Naast taal en rekenen en de kernvakken, zijn de competenties samenwerken, creativiteit, ict-geletterdheid, communiceren, probleemoplossend vermogen, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden van belang.

Ook een betrokken, ondernemende en nieuwsgierige houding komen van pas in de 21ste eeuw.

In de schoolgids kunt u lezen wat u van ons mag verwachten en hoe wij invulling geven aan het basisonderwijs en de kwaliteitszorg binnen onze school.

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft over onze school. Daarom zijn we kritisch naar onszelf en luisteren we graag naar wat anderen van onze school vinden. Daarbij volgen we landelijke ontwikkelingen op de voet.

Mocht u na het lezen van deze website of de schoolgids opmerkingen of vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk heel graag van u.