Bericht van ArtEZ

Het zijn onzekere tijden met alle maatregelen en we hopen dat het goed met jullie gaat. We hopen dat het lukt om alle activiteiten in een aangepaste vorm doorgang te laten vinden. Natuurlijk weten we niet hoe het er in het nieuwe jaar uit gaat zien, maar desondanks willen we jullie toch graag informeren over de aankomende workshopdagen. 

In januari vinden weer drie open workshopdagen van ArtEZ Vooropleiding Dans plaats, op 15 januari bij het Valuascollege in Venlo en op 29 januari bij het Beekdallyceum in Arnhem en bij het Stedelijk Lyceum Kottenpark (locatie Nationaal Muziekkwartier) in Enschede. De workshopdagen zijn voor jonge dansers tussen de 7 en 11 jaar (groep 6, 7 en 8 van de basisschool). Uw leerlingen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag om zo kennis te maken met de vooropleiding. Binnenkort ontvangt u deze informatie ook per post, inclusief promotiemateriaal voor de open workshopdag en audities. 

Deze uitnodiging kunt u alvast digitaal verspreiden onder uw leerlingen, zodat zij de data kunnen noteren. 
Aanmelden is vanaf nu ook mogelijk (aanmelding is vereist en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar): Klik hier om aan te melden

Meer weten over de Vooropleiding Dans? Kijk op: www.artez.nl/vooropleidingdans

We hopen uw leerlingen te zien op 15 of 29 januari!