Meester Robert genoemd als nieuwe James Bond?!

In de zomer hebben we u bericht dat er een film in de maak was. De film is gemaakt door Scalabor; een organisatie die bemiddelt tussen mensen met een handicap en werkgevers. De werkplekbegeleider van Robert belde ons na een van haar bezoeken op en vertelde dat ze een film gingen maken over werkplekken. Wij kregen de vraag of we mee wilden werken. Natuurlijk wilden we dat! Eindelijk een beetje aandacht in de media, en zelfs een rol op het witte doek! ahum! Met gezonde spanning in de benen zijn Robert en Dennis een ochtend gefilmd en geïnterviewd.

Tijdens de presentatie van de film bleek dat de film over de nieuwe gedragscode ging. Er schijnen ontzettend veel mensen met een handicap gepest en zelfs mishandeld te worden op hun werkplek. Onze school was gefilmd als tegenhanger… het goede voorbeeld. De hele film tonen gaat wat ver, hij was ten slotte ook vooral bedoeld voor intern gebruik bij Scalabor. Bovendien vonden wij de verhalen die verteld werden ronduit schokkend!

Wel maakten we als geintje een korte trailer van het absolute hoogtepunt van de film. Wisten wij veel dat de grote filmmakers hier lucht van zouden krijgen… Nu wordt Robert zelfs al genoemd als nieuwe Bond, maar wie de hele film gezien heeft weet zeker dat Robert gewoon lekker bij ons blijft. Daar hebben wij hem ook het liefst.

De bewuste trailer: