Musical4daagse

Bericht van Musis en Stadstheater Arnhem:

Beste lezer,

De kinderen kunnen weer naar het theater toe! In een tijd waarin kinderen van lockdown naar lockdown zijn gegaan, is het misschien nog wel belangrijker dan ooit dat zij actief kunnen deelnemen aan een cultuur educatie project. Daarom vraag ik graag jullie aandacht voor De Musical4daagse.


De Musical4daagse is een initiatief in samenwerking met Musis & Stadstheater Arnhem.


Ons doel voor 2022: Dat kinderen veel plezier en de magie van het theater weer kunnen ervaren, zich compleet kunnen uiten en samen met andere kinderen kunnen genieten om een musical te maken. Samenmet het theater zorgen we ervoor dat de kinderen iets educatiefs en leuks kunnen doen in de vakantie en zo een ervaring krijgen om nooit meer te vergeten.


Deze meivakantie kunnen kinderen mee doen de Musical4daagse: 4 dagen zingen dansen en acteren. 


Zouden jullie ons project onder de aandacht bij de ouders kunnen brengen via jullie nieuwsbrief of andere kanalen? Wij zouden deze voorjaarsvakantie zoveel mogelijk kinderen willen ontvangen in het theater! 
Deelname bedraagt €143,95 voor vier dagen 5 uur les. Ouders met een laag inkomen kunnen een beroep doen op ons eigen Musical4daagse en theater fonds. Een verzoek hiervoor kunnen zij indienen via arnhem@musical4daagse.nl t.a.v. Jeroen Heiliegers. 


In de bijlage stuur ik een tekst en een .pdf bestand om te gebruiken in jullie nieuwsbrief.
Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik dat graag.
Vriendelijke groeten,
Jeroen Heiliegers

www.musical4daagse.nl/arnhem