Special Kids Day

Beste mensen

Eindelijk kunnen we in 2022 het eerste Special Kids Day feest in de Overbetuwe organiseren

Special Kids Day, zondag 15 mei 2022

(Oud) Kinderburgemeester 2019/2020, Salma Bensiali nodigt alle kinderen met een beperking uit de gemeente Overbetuwe uit om een geweldig feest te komen vieren.Ook ouders, broers en zusjes zijn welkom.

Salma heeft een broer met een beperking en ze vindt het jammer dat er voor hem weinig feestjes georganiseerd worden. De gemeente heeft in 2019 haar idee omarmd en de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe heeft met een groot aantal vrijwilligers de organisatie op zich genomen. Ook de bewoners van het Familiehuis t Lingeveld helpen hier volop aan mee!

Het Thema van Special Kids Day is: Verbinding van kinderen die een beperking hebben en iedereen die daar mee te maken heeft. Iedereen heeft samen plezier.

Geef het door
Een beroep op u, om binnen uw school of organisatie dit feest verder te promoten onder de doelgroep; kinderen met een beperking (met hun ouders en broers/zussen) uit de gemeente Overbetuwe. Er is plek voor 150 mensen, inschrijving is gewenst.

Programma
Op het terrein en in het Familiehuis ‘t Lingeveld komen er voor iedereen attracties zoals een snoezelruimte, een skelterbaan, muziek, optredens, infokraampjes, relaxhoek, dieren aaien, spelletjes en natuur ontdekken. Je kunt per struinrolstoel, of rolstoeltransportfiets rondrijden. Deelnemen aan creatieve workshops, massages, kapper en gewoon elkaar ontmoeten. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes, ijsjes en drankjes. En nog veel meer…

Faciliteiten
Op het rolstoeltoegankelijk terrein is voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelbussen. Er wordt een ruimte voor ADL verzorging ingericht met o.a. een tillift en verschoontafel.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op onze website: www.specialkidsday.nl  of mail naar   feestkinderburgemeester@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Namens (oud)kinderburgemeester Overbetuwe Salma Bensiali,

Stuurgroep Special Kids Day