Alzheimer Café Overbetuwe gaat NIET door op 14 december en 11 januari

Helaas… vanwege de almaar stijgende besmettingscijfers en de reële kans op een nieuwe lockdown, hebben wij besloten om de Alzheimer Cafés van december en januari te annuleren.

Wij doen dit met grote tegenzin, omdat we weten dat u ernaar uitkijkt, evenals wijzelf.Toch is het volgens ons de beste manier om elkaars gezondheid zoveel mogelijk te garanderen.

Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing en kijken ernaar uit om u op 8 februari weer te verwelkomen in ons café. Het thema zal dan zijn: Lekker & gezond leven met dementie. Begin 2022 krijgt u hiervoor een uitnodiging.

En er zijn nog meer lichtpuntjes!

Bijvoorbeeld de Overbetuwe Doet actie.Wij vroegen om uw waardecheques en die kregen we in groten getale!Het hele streefbedrag van 1420 euro is glansrijk behaald, dankzij uw donaties!Zo kunnen we weer een jaar vooruit kijken en zijn de Alzheimer Cafés van 2022 in elk geval financieel gewaarborgd. 

Het team van vrijwilligers zit dus niet stil (dat kunnen ze ook niet) 🙂We zijn ook bezig om dingen te bedenken die verbindend werken, in plaats van het fysieke café.Daar hoort u nog van!

Op 14 december a.s. (inderdaad, de datum van het Alzheimer Café), organiseren wij een informatieve bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers. Deze gaat over respijtzorg met vergoeding van de zorgverzekering.Waarschijnlijk gaan we dit online doen. U krijgt hierover na de persconferentie van 3 december een aparte uitnodiging per mail.

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid en zeggen: tot gauw!
Vriendelijke groeten,Team Alzheimer Café Overbetuwe.